Fii activ/ă în grija față de sine

– descoperă calea eficientă spre schimbarea dorită –

Psihoterapia (pe scurt terapia) este un serviciu de sănătate și wellbeing la care poți apela atunci când ai nevoie de ajutor în depășirea momentelor grele din viața ta. Terapia are ca scop stimularea resurselor interioare, reducerea dereglării emoționale și creșterea calității vieții.  În cadrul sesiunilor de psihoterapie, oamenii învață abilități de gestionare a emoțiile și a situațiile dificile din viața lor, descoperă cum pot lua decizii conștient și sunt ajutați să dezvolte moduri mai eficient pentru atingerea obiectivele.

cabinet psihologie
cabinet de psihologie

O practica la împletirea dintre stiință și arta relaționării

Am întâlnim mulți oameni, atât în practica mea cât și în afara cabinetului, care descriu procesul de terapie ca fiind plăcut și greu în același timp. Și asta pentru că succesul în terapie se bazează în mare măsură pe stabilirea unor obiective clare și realiste, pe de-o parte, și pe de altă parte, pe o relație de încredere, autenticitate și sinceritate.

Background-ul meu ca psiholog format în psihoterapie este complex și am căutat întotdeauna să ofer un serviciu la standarde profesionale ridicate și o conexiune umană solidă pe care clientul se poate baza în procesul terapeutic.

Ce vei descoperi în terapie

Costul unei sesiuni

320 lei

Durata

50 de minute

Află mai multe despre proiectele mele prin Newsletter

Alte Servicii
Call Now Button