Servicii

Am dezvoltat o serie de programe de psihoterapie și dezvoltare personală adaptate pentru a trata anumite probleme – de la depresie sau anxietate, dificultăți de relaționare între părinți și copii, până la cele mai grave stări de dispoziție și tulburări de personalitate – pe baza propriei mele evaluări a eficacității fiecărei stategii în funcție de problema abordată.

Accentul, însă, este întotdeauna pe îmbunătățirea abilităților necesare pentru a-ți gestiona emoțiile, gândurile și comportamentul.

Terapie individuala
Terapie de familie
Terapie de cuplu
Activitati de grup
Terapie individuala

Aici găsești o serie de terapii individuale inclusiv formarea abilităților cognitiv comportamentale și dialectic-comportamentale.

 
Terapie de familie

Pentru probleme de familie cum sunt divorțul, gestionarea emoțiilor, construirea unui stil de viață sănătos în familie, gestionarea conflictelor și acceptarea diferențelor, probleme de comportament acasă și la școală.

  • Terapia sistemică orientată pe familie
  • Terapia experiențială orientată pe copil și pe relația dintre copil și părinți

 

Terapie de cuplu

Terapie pentru probleme de relaționare în cuplu indiferent de status sau orientare sexuală

 

Activitati de grup

Vei afla despre programele de training pe care le derulez: training de abilități pentru persoanele cu borderline și workshopul de mindfulness pentru adulți și adolescenți.


Stabileste o programare