Home » Feedbackul parintilor

Feedbackul parintilor

Ilinca Olteanu

Cu Ilinca (5 ani) și familia ei am colaborat pe o perioadă de 6 luni, la începutul anului 2014, pentru terapia logopedică. Părinții Ilincă și Ilinca însăși au fost oamenii de la care am învăța enorm de mult despre cum se trăiește conștient și asumat. Ce spun părinții despre colaborarea noastră?

Am apelat la ajutorul Ancăi cu speranțe foarte mari dar și cu emoție pentru că era prima experiență de acest gen din viața Ilincăi. Calatoria spre pronunția corectă a literei « R » a fost una încărcată de momente deosebit de frumoase pentru Ilinca. A avut parte de experiența unei prietenii calde, de priceperea și măiestria Ancăi, de finețe în gestionarea momentelor mai dificile.

Anca este o persoana de încredere, integră, un bun ascultător și un profesionist. Am ținut în permanență legatura cu ea și m-am simțit foarte confortabil să povestim despre evoluția Ilincăi dar și să apelez la ea pentru diverse sfaturi.

Iar faptul ca uneori, seara la baie, Ilinca își exprima dorința de o mai întâlni pe Anca « să se mai joace și să mai învențeze povești și jocuri amuzante » este dovada supremă că cea mai bună soluție pentru a ne sprijini copilul a fost să o găsim pe Anca.

Mulțumim frumos, Anca !”

 

profil site Anca

Cu Peter și părinții lui am colaborat în mai multe feluri. Pe de-o parte cu Peter am făcut logopedie și tare a fost frumos și pe de altă parte, cu părinții lui am lucrat la unele dintre ateliere de parenting la care au participat. Feedbackul lor:

Anca iubește și înțelege copiii, are răbdare, demonstrează profesionalism. Dupa primele ședinte de logopedie, pentru Peter ( 3 ani pe vremea aceea) ora de intalnire cu Anca a devenit o oră de joacă și recreere. Dupa fiecare ședință, rezultatele au fost vizibile, Peter a înregistrat progrese în pronunție vorbind clar și corect, iar pe tot parcursul terapiei am constat faptul ca și-a îmbogățit vocabularul în mod evident. Comunicarea cu noi, părinții, a fost foarte bună și întotdeauna am avut parte de înțelegere atunci când au intervenit situații neprevăzute și am fost nevoiți să anulăm sau să reprogramăm. Acum, dupa un an de colaborare și multe alte activități opționale, Peter își dorește în continuare să se întâlnească cu „Anca 🙂 care face jocuri„…

 

IMG_0774

Cu Andrei (10 ani) și părinții  lui am lucrat din 2011 până în 2012 pentru terapia logopedică și ateliere de dezvoltare personală pentru copii. Feedbackul părinților:

„Deși am fost destul de sceptică în privința atelierelor de dezvoltare personala pentru baiețelul meu- Andrei (10 ani) – dupa prima ședință am fost super încântați și am continuat pe parcursul mai multor luni făcând în paralel și logopedie, tot cu Anca. Andrei vorbești mult mai corect, a capătat încredere în el, a învățat ce înseamnă comunicarea și nu în ultimul rând l-a ajutat foarte mult relația de prietenie pe care a dezvoltat-o cu Anca . Recomand cu încredere atât ședințele distractivo-constructive de logopedie cât și atelierele pe care am vrea să le reluăm cu mare drag”. Oana Raghină, mama de Andrei 🙂

ema

Ema are 6 ani și fac cu ea terapie logopedică de jumătate de an. Este un copil cu multă imaginație, inițiativă și cu foarte multă afecțiune de oferit. Poza este făcută într-o zi când am desfășurat terapia în parc :). Fu o zi specială pentru amandouă!

„Anca este o persoană foarte dedicată și un om cu suflet frumos. Iubește copiii și face cu pasiune orele de logopedie, transformându-le în ore de joacă pentru copii cu efecte vizibile în vorbirea lor. Recunosc că și logopedia, ca orice terapie necesită timp și răbdare, dar rezultatele apar negreșit”

*imaginile sunt folosite cu acordul părinților